Meditația Ho’Oponopono 432 Hz Frecvența miracolelor- Vindeca-ti singur trupul si sufletul × “108”🙏

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close
  • Rating:
  • Views:7,986 views
  • Tags: -
  • Categories: hooponopono

Comments

Sorina Dediu says:

Multumesc frumos pentru tot ce faceti pentru noi si rugàciunele sunt foarte frumoasà Si sà ne fie de folos . Và doresc tot binele din lume si sà aveti sàrbàtori fericite.

Valentina Cristea says:

Multumesc din suflet IONUȚ!🙏🙏🙏❤

Gabriela Mocan says:

Pentru ce se zice aceasta ???ce obtii ??sivde cate ori o zici??o data pe zi / sapt.??

Hydf Ttgjkk says:

Îi mulțumesc lui D zeu că ti am descoperit pagina și cred cu tărie că nu intimplator fii binecuvântat pt tot ce faci cu drag Florica

Lilia Raiu says:

Mulzumesc Ionuz.

Dalila Szabo says:

Multumesc Ionut pentru aceasta meditatie !Am citit Zero limite dar doream si sa ascult o meditatie ca aceasta .Fii binecuvantat suflet bun!

Mihaela Epureanu says:

Îți mulțumesc Ionuț să fi binecuvântat

Doina Naghiu says:

Waw!!!E suuuuuuuuuper!!!MULTUMESC MULT!!!

Raluca says:

Te iubesc,îmi pare rău,te rog iartă mă! Multumesc! 😇🙏❤

Rita Blaj says:

Acum și întotdeauna ❤💙💚💛💜amen

Rita Blaj says:

Ionuț. ..nu am cuvinte. …îți mulțumesc de mi de ori …sa fi binecuvantat de bunul nostru Creator 💚💛💜💙❤

Maria Princess says:

Este o meditatie in care intri cu "greu" dar de iesit , este si mai GREU … cel putin eu nu m-am putut trezi , reveni la realitate usor . Parca as mai fi vrut , sa mai continue , simteam ca sufletul meu are nevoie de mai multa : Te iubesc ! Imi pare rau ! Te rog iarta-ma ! Multumesc ! … Incarcatura vibrationala este imensa pentru cine le simte cand le spune sau pentru cine le asculta ! Este ca o " incizie " facuta sufletului in cautarea amintirilor , a ceea ce nu vrem sa revedem , sa auzim , sa resimtim ! Este o regenerare a unui suflet dornic de eliberare de orice fel de "stransoare" emotionala . Sufletul , daca nu este "liber" sa simta ce vrea , cand vrea si cum vrea este un suflet chinuit , iar aceasta meditatie este cea care ne obliga sa o facem , altfel nu va fuziona niciodata cu corpul fizic , emotional si mental ! …
Multumesc cu iubire infinita , inger al iubirii sufletelor noastre pentru aceasta meditatie ce face posibila un "acord" intre noi , ca fiinta umana si Eu sunt !

Maria Milles says:

Multumesc,Te iubesc,imi pare rau,Te rog iarta ma,multumesc ❤️😇🙏

Valentina Maugeri says:

Binecuvantat sa fii inger pamantean esti atat de bun si mult prea uman luminata fie-ti calea acum si in veci ptr tot ce faci ca mult ne respecti ne ajuti in toate ne dai lucruri bune dragoste iubire sa ai tu copile sanatate pace multa fericire ca te ingrijesti de noi cu multa iubire dragostea ce-o porti ptr ai tai semeni este infinita si mult prea sfintita esti inconjurat de aura buna ce-o trimiti la noi sa avem lumina de aceea-ti multumim si mult te iubim o zi buna iti doresc

Geanina Tirlea-Nechifor says:

Mangaiere, incurajare, suport… Multumesc frumos, Ionut! Este de un real folos. Si chiar simteam nevoia de a ma "antrena" cu cineva… Ca uneori… de cele mai multe ori, nu gasesc forta necesara sa duc pana la capat ce-mi propun… Mai ales atunci cand ma simt descurajata…
Sa fi binecuvantat suflet curat!

Geta Obersterescu says:

Multumesc, Iartama !Mulțumesc ca ai timp pentru noi toți! Esti o persoană deosebită!

Ioana Birta says:

Multumesc
Esti o voce placuta si credibila si asta te face autentic pot sa zic si ca ma iert pe mine si ca ma iubesc pe mine ca sa ma eliberez de situatia creata si eu si prsoana la care adresez

Elena Mandru says:

Minunat !!
Multumesc mult !!!

Raluca Gabriela says:

AJUTA- MA , Te rog !

Raluca Gabriela says:

Te ROG inger bun . Posteaza cele 9 entitati Angelice . Am o mostenire INCURCATA de primit . CeTREBUIE SA FAC ?????

Baba Ionuț Viorel says:

Meditație recitând cuvintele magice ale lui Ho'oponopono într-o succesiune de 108 de ori, numărul magic pentru a ajunge la starea noastră de conștiință ridicată.

Baba Ionuț Viorel says:

Cum se face curățarea:

Curățarea este mereu interioară, totdeauna în interiorul nostru.
Este o mare responsabilitate ce presupune această tehnică, dar ea oferă și bucuria și recunoștința conștientizării faptului că avem și puterea de a vindeca și a ne vindeca.
Pe scurt, curățarea se face adresându-ne divinității, vizavi de problema care se află în câmpul conștiinței noastre, fie că este o problemă personală sau a altcuiva sau chiar vizavi de probleme generale și globale cu care ne confruntăm cu toții.
Îndemnul este să curățăm, curățăm, curățăm.
Iar divinității ne adresăm cu următoarele afirmații, ori de câte ori simțim nevoia și repetăm de câte ori simțim că este necesar:
Te iubesc.
Îmi pare rău, Iartă-mă.
Mulțumesc.
Te iubesc ne deschide sufletele către Dumnezeu. Se poate spune și după Mulțumesc, cum simte fiecare.
Iartă-mă ne deschide sufletele către Iubire și către a accepta și a ne asuma problema respectivă. Dumnezeu nu are nevoie să ne cerem noi iertare, noi avem nevoie.
Mulțumesc ne confirmă adânc sufletului nostru că iertarea și curățarea s-a efectuat! Mulțumirea se face însă neapărat după cererea de Iertare, pentru că este confirmarea faptului că Iertarea, deci curățarea, s-a realizat.
 
Este incredibil sentimentul de recunoștință la care poți ajunge în momentul în care spui mulțumesc și conștientizezi că cererea a fost deja împlinită. La un anumit nivel subtil. Chiar dacă, poate, problema este mult mai profundă sau mai veche sau cu grad de inerție mai mare și poate dura mai mult timp până să se vadă rezolvarea la nivelul mai grosier la lumii noastre fizice. De aceea nu trebuie să așteptăm să vedem rezultate pentru a continua curățarea.
Curățarea înseamnă că iei problema și o dai divinității și o rogi să o elibereze. Ea prespune și detașare și încredere în divinitate.
Este important să atingem acest nivel de renunțare și de eliberare și să ajungem la nivelul Zero, unde nu mai există programe, gânduri, vorbe, fapte negative, unde este numai Divinitatea-Iubire. La acest nivel totul este posibil, dar – mai important – totul se desfășoară fără rezistență.

Write a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.